Nederlandse versie actief
Switch to English version
Change au version Franšais
Bezoek mijn sponsor Kliks.nl
Mail Michiel Peru Compleet Homepage Wie is wie Complete Peru Guestbook
Deelnemers

De groep bestaat uit 9 personen, plus onze guide Patricia van Tucan Travel. De meeste deelnemers kenden elkaar nog niet voor het begin van de reis, al reizen sommigen wel met z'n tweeën. 

Diederick

Diederick (jingleproducer, Nederland)

Lust alles, maar dan toch vooral patat met mayonaise en ketchup. Zelfs de patat die anderen laten staan, eet hij graag op. Liefst als er ook jus d'orange is. Schreeuwt graag in de vrije natuur een historische jingle, zoals 'Avro maandag, de beste maandag'.

Michiel Michiel (journalist, Nederland)

Dit ben ik dus zelf. Ik reis samen met Diederick (we zijn al jaren goede vrienden). We zijn elkaars tegenpolen. Misschien zijn we daarom juist wel goede reisgenoten... Ik ben soms een beetje stil, maar geniet dan misschien wel het meest...

Femke en Otto Femke (beleidsadviseur, Nederland)

Is de vriendin van Otto. Ze komen ook uit Nederland, en zijn erg aan vakantie toe. De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt. Femke is één van de mensen die veel foto's maakt, sommige daarvan staan ook op deze site.

Otto (IT-adviseur, Nederland)

Altijd vrolijk, zelfs toen hij wekenlang achter elkaar flink ziek was. Heeft alles netjes in orde, dus toen ik blut was, kon ik wel even wat lenen. Is de beste panfluitspeler van de hele groep. Hij ging onder andere naar Peru om z'n Spaans te oefenen - en daar waren we natuurlijk erg blij mee!

Jenny Jenny (juridisch medewerkster, Engeland)

Typisch Brits, best wel netjes, zal niet zo snel gekke dingen doen. Als we gaan zwemmen is ze de enige die het trapje gebruikt. Ze doet er een half uur over om in het water te komen. Later blijkt dat dat gedeeltelijk maar zo lijkt, en dat we juist erg met haar kunnen lachen.

Ronald Ronald (systeembeheerder, België)

Leek op het eerste oog redelijk verlegen, maar is dat zeker niet. Samen met Diederick was hij de enige die zonder schroom de waterval tijdens de Inca Trail beklom - en dus prompt viel. Vlaams blijkt niet altijd het zelfde te zijn als Hollands, dat geeft soms wonderlijke gesprekken.

Mike Mike (brandweerman, België)

Reist samen met Ronald, maar ze zijn géén stel - al bleek dat voor sommigen pas in de loop van de reis. Mike is de sterke man van de groep. Tilt zonder problemen Joanne omhoog op een trap van 1.000 treden als ze nauwelijks meer kan lopen. Hij is een beetje stil, maar zeer geïnteresseerd.

Dawn Dawn (reisbureau-medewerkster, Nw-Zeeland)

Krijgt al snel de bijnaam 'Kiwi'. Doet lekker gek, altijd gezellig. Het moest dan ook wel gebeuren: in de loop van de vakantie krijgt ze een relatie met Diederick (het is nog steeds aan!). Is ook populair omdat ze zo slim was een CD-walkman mee te nemen met goede muziek.

Joanne Joanne (student, Canada)

Is de enige in de groep die nog studeert (maar ze heeft een goed baantje erbij). Dat geeft ook extra vrijheid: waanzinnig verliefd besluit ze na afloop van de reis terug te gaan naar de jungle, naar 'haar' Juan.

Patricia Patricia (reisbegeleidster, Spanje)

Moet regelmatig voor ons het vervelende werk opknappen als Peruanen er weer eens een zootje van maken: als de bus te vroeg vertrekt, of als op het vliegveld moeilijk wordt gedaan. Is een beetje onzeker of ze dat allemaal wel goed doet, maar wij zijn juist trots op haar!

Elisabeth Elisabeth (accountant, Australië)

Komt pas later bij onze groep. Ze vindt het best lastig dat de rest van de groep al zo'n hechte band heeft als ze er bij komt en wordt daar best onzeker van. Vooral tijdes de Inca Trail heb ik veel met haar opgetrokken.

Mail Michiel Peru Compleet Homepage Wie is wie Complete Peru Guestbook